• Italia se confruntă cu o grevă în transportul aerian.
  • Wizz Air a anunțat că este nevoită să anuleze mai multe curse aeriene din și spre Italia, care erau programate astăzi.
  • Călătorii sunt sfătuiți să verifice starea zborului înainte de a pleca spre aeroport.

Pe lângă căldurile extreme, Italia va trebui să facă față şi grevei lucrătorilor din aeroporturi. Unele companii aeriene au anunțat deja anulări de zboruri, relatează AP.

Italia se confruntă astăzi cu o grevă în transportul aerian. Ai grijă dacă ți-ai planificat o vacanță acolo, sunt șanse mari să ai zborul anulat. Aproape 1000 de zboruri naționale și internaționale vor fi afectate.

Din cauza grevei se anulează mai multe curse, o veste proastă pentru românii care își cumpăraseră deja biletele de călătorie. Wizz Air a anunțat că este nevoită să anuleze mai multe curse aeriene din și spre Italia, care erau programate astăzi.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
FACI CA TRENUL!
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
NU MAI BĂGA LA GHIOZDAN!

Astfel, călătorii sunt sfătuiți să verifice starea zborului înainte de a pleca spre aeroport. Totuși pasagerii afectați au opțiunea rambursării sumei de bani plătită pe bilet sau posibilitatea reprogramării zborului.

Conform Ministerului Afacerilor Externe, în Italia, sunt programate greve ale personalului de la sol între orele 10:00 și 18:00. Lor li se alătură și piloții companiei aeriene Malta Air, care operează Ryanair între orele 12:00-16:00, precum și piloții și asistenții de zbor ai companiei Vueling. Toate acestea pot cauza întârzieri sau anulări de zboruri.

Tot în Italia se află în desfășurare un protest din partea angajaților feroviari. Aceștia vor condiții de muncă mai bune. Prin urmare, 50 la sută dintre cursele cu trenul au fost anulate.

Citește și