• Harry şi Meghan s-au alăturat celebrităţilor care au transmis mesaje de susţinere pentru Kate.
  • Ducele şi ducesa de Sussex au împărtăşit un mesaj de susţinere pentru cumnata lor.
  • Viitoarea regină a spus că a vrut să aibă timp să le explice celor trei copii ai ei, George, Charlotte şi Louis.

Harry şi Meghan s-au alăturat celebrităţilor care au transmis mesaje de susţinere pentru Kate, după ce prinţesa de Wales a anunţat că are cancer.

Prim-ministrul Rishi Sunak şi preşedintele american Joe Biden se numără printre cei care i-au urat prinţesei de Wales succes în recuperarea sa – în timp ce celebrităţile care au întâlnit-o pe prinţesă de-a lungul anilor şi-au arătat, de asemenea, sprijinul pe reţelele de socializare, notează Sky News.

Ducele şi ducesa de Sussex au împărtăşit un mesaj de susţinere pentru cumnata lor, spunând: Îi dorim sănătate şi vindecare lui Kate şi familiei şi sperăm că vor putea face acest lucru în privat şi în pace”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Kate Middleton a anunţat vineri seară că a fost diagnosticată cu cancer şi că urmează un tratament preventiv de chimioterapie.

Într-o înregistrare video, viitoarea regină a spus că a vrut să aibă timp să le explice celor trei copii ai ei, George, Charlotte şi Louis, pentru a-i linişti că voi fi bine”, după săptămâni de speculaţii cu privire la sănătatea ei.

Citește și