Hillary Clinton: Trump nu poate câștiga următoarele alegeri, oamenii sunt cu ochii pe el

Hillary Clinton a insistat asupra faptului că Donald Trump nu va fi reales chiar dacă va câștiga nominalizarea republicană pentru a candida la președinție anul viitor. Fosta candidată democrată a declarat că „oamenii sunt cu ochii pe el” mai mult decât în timpul ultimelor două alegeri, scrie The Independent.

Clinton a adăugat că acesta „are un nucleu dur de susținere” care îl va ajuta să obțină nominalizarea republicană. Dar, vorbind pentru Sky News, ea a spus: „În alegerile generale împotriva președintelui Joe Biden, nu cred că poate câștiga. „Oamenii sunt cu ochii pe el și pe comportamentul său mai mult decât erau înainte”.

Clinton a continuat spunând că ea crede că Joe Biden va fi reales, indiferent cu cine se va confrunta. În vârstă de 75 de ani, l-a catalogat pe principalul rival republican al lui Trump, Ron DeSantis, drept „fără experiență”, adăugând că „nimeni din afara Floridei nu știe cu adevărat prea multe despre el”.

Ea a adăugat: „În Florida îl urmăresc cum face lucruri nebunești. Așa că eu cred sincer că președintele Biden va fi reales indiferent cine este candidatul republican”.
Clinton a lăudat bilanțul lui Biden în funcție, inclusiv obținerea de sprijin pentru Ucraina, unirea țărilor asiatice împotriva „agresivității chineze” și „trecerea unor legi importante prin Congres”.

Clinton a pierdut alegerile prezidențiale din 2016 în fața lui Trump după o campanie supranumită „cea mai acerbă din istoria recentă a Americii” de către The New Yorker.

Clinton, fost secretar de stat al lui Barack Obama, a îndemnat, de asemenea, SUA și NATO să „facă mult mai mult” pentru a furniza avioanele și rachetele antiaeriene de care Ucraina are nevoie în contextul invaziei continue a Rusiei.

Citește și

Exit mobile version