• Hunter Biden l-a acuzat pe Musk că a răspândit informații eronate despre el și l-a descris pe proprietarul X ca fiind o „ființă umană foarte afectată”.
  • El l-a numit pe Musk „cea mai proastă persoană inteligentă din lume”.
  • Departamentul de Justiție a depus joi noi acuzații penale împotriva lui Hunter.

Fiul președintelui american Joe Biden, Hunter Biden, a lansat un atac dur la adresa șefului X, Elon Musk, spunând că acesta este indiferent față de libertatea de exprimare și democrație. De asemenea, el l-a numit pe Musk „cea mai proastă persoană inteligentă din lume”.

Hunter Biden l-a acuzat pe Musk că a răspândit informații eronate despre el și l-a descris pe proprietarul X ca fiind o „ființă umană foarte afectată” într-un interviu acordat muzicianului Moby, scrie India Today.

În replică, Musk a vorbit de Hunter Biden în legătură cu videoclipurile infame și sordide recuperate de pe un laptop pe care l-a lăsat la un atelier de reparații de calculatoare din Delaware în 2019.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

„Despre ce dezinformare vorbește mai exact?”, a scris Musk pe X. „Tipul a făcut atât de multe videoclipuri cu el însuși făcând infracțiuni încât ar trebui să primească un premiu pentru cinematografie!”, se arată în postarea șefului X pe site-ul de microblogging.

Departamentul de Justiție a depus joi noi acuzații penale împotriva lui Hunter, acuzându-l că nu a plătit impozite de 1,4 milioane de dolari în timp ce a cheltuit milioane de dolari pentru un stil de viață luxos. Hunter Biden a fost acuzat de trei infracțiuni și șase infracțiuni fiscale minore, potrivit unui rechizitoriu depus la Tribunalul Districtual din California Centrală.

El riscă până la 17 ani de închisoare dacă va fi condamnat pentru aceste acuzații. Departamentul de Justiție al SUA a declarat că ancheta sa asupra lui Biden este în curs de desfășurare.

Citește și