• Luni dimineaţă nu sunt autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită.
  • Pe DN 2, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, circulaţia este restricţionată pe prima bandă pe ambele sensuri.
  • Se estimează că protestele vor continua şi luni, existând posibilitatea ca traficul să fie îngreunat în anumite zone din ţară.

Protestele transportatorilor şi fermierilor ar putea perturba din nou circulaţia maşinilor pe mai multe şosele din ţară, avertizează luni dimineaţă autorităţile.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni dimineaţă, nu sunt autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

„La nivelul ţării, circulaţia se desfăşoară în general pe un carosabil uscat, cu temperaturi negative şi valori de trafic scăzute. În judeţele Arad şi Argeş, izolat sunt condiţii de formare a poleiului. Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale”, transmite Infotrafic.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE

Pe DN 2, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, circulaţia este restricţionată pe prima bandă pe ambele sensuri. Banda este ocupată de autocamioane care participă la protestul transportatorilor.

Se estimează că protestele vor continua şi luni, existând posibilitatea ca traficul să fie îngreunat în anumite zone din ţară, în special pe şosele de centură ale marilor oraşe sau la intrările în acestea.

Recomandăm şoferilor să „se intereseze cu privire la restricţiile de trafic, să evite zonele cu manifestaţii, alegând rute alternative, şi să respecte indicaţiile poliţiştilor care desfăşoară activităţi în teren de fluidizare a circulaţiei”.

Citește și