• Contingentul portughez din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, aflat la Caracal, alături de militarii din Republica Macedonia de Nord şi de ceilalţi aliaţi, are o contribuţie importantă la consolidarea posturii NATO de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, susţine preşedintele Klaus Iohannis.
  • Preşedintele Klaus Iohannis a spun că prezenţa militarilor portughezi în ţara noastră are o însemnătate deosebită şi este expresia relaţiilor foarte bune de cooperare dintre România şi Portugalia.
  • Şeful statului le-a spus militarilor că activitatea lor constituie o componentă importantă în cadrul demersurilor de întărire a apărării în Europa şi în România.

Contingentul portughez din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, aflat la Caracal, alături de militarii din Republica Macedonia de Nord şi de ceilalţi aliaţi, are o contribuţie importantă la consolidarea posturii NATO de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, susţine preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a spun că prezenţa militarilor portughezi în ţara noastră are o însemnătate deosebită şi este expresia relaţiilor foarte bune de cooperare dintre România şi Portugalia.

Contingentul militar portughez din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, aflat aici, la Caracal, alături de militarii din Republica Macedonia de Nord şi de ceilalţi aliaţi, are o contribuţie importantă la consolidarea posturii NATO de descurajare şi apărare pe Flancul Estic şi la întărirea apărării şi securităţii României şi a cetăţenilor noştri. Invadarea Ucrainei de către Rusia a evidenţiat, o dată în plus, capacitatea NATO şi a Aliaţilor de a acţiona ferm, solidar şi coerent atât în sprijinul poporului ucrainean, pentru a diminua efectele severe ale războiului, cât şi pentru întărirea şi reasigurarea Aliaţilor de pe Flancul Estic” , a spus Iohannis, la Caracal, unde, preşedintele Portugaliei Marcelo Rebelo de Sousa a vizitat Batalionul 1 Instrucţie ,,Olt” .

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Şeful statului le-a spus militarilor că activitatea lor constituie o componentă importantă în cadrul demersurilor de întărire a apărării în Europa şi în România.

Poporul român vă mulţumeşte pentru efortul dumneavoastră” , a adăugat Klaus Iohannis.