• România este esenţială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, şeful NATO, după discuţia avută marţi cu preşedintele Klaus Iohannis.
  • Anterior, preşedintele Klaus Iohannis anunţase că a avut marţi o discuţie telefonică cu Jens Stoltenberg.
  • Secretarul general al NATO a scris marţi, pe platforma X, că a avut o „discuţie bună” cu preşedintele Klaus Iohannis despre susţinerea pentru Ucraina.

România este esenţială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, şeful NATO, după discuţia avută marţi cu preşedintele Klaus Iohannis.

Secretarul general al NATO a scris marţi, pe platforma X, că a avut o „discuţie bună” cu preşedintele Klaus Iohannis despre susţinerea pentru Ucraina.

„Îi încurajez pe toţi aliaţii să caute pentru a furniza mai multă muniţie şi apărare aeriană. România este esenţială pentru apărarea flancului estic al NATO şi s-a angajat să sprijine Ucraina”, susţine şeful NATO.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
CE VOR PRIMARII ÎN 2024?
DR. HASHEM VREA SĂ FACĂ TRANSPLANT DE CAP
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU
DEVII DEPENDENT DE PASTILELE PENTRU SLĂBIT

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis anunţase că a avut marţi o discuţie telefonică cu Jens Stoltenberg.

„Tocmai am avut o discuţie substanţială cu secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, axată pe situaţia de securitate din Ucraina şi din Marea Neagră”, a scris preşedintele Klaus Iohannis, marţi, pe platforma X.

Citește și