• România este esenţială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, şeful NATO, după discuţia avută marţi cu preşedintele Klaus Iohannis.
  • Anterior, preşedintele Klaus Iohannis anunţase că a avut marţi o discuţie telefonică cu Jens Stoltenberg.
  • Secretarul general al NATO a scris marţi, pe platforma X, că a avut o „discuţie bună” cu preşedintele Klaus Iohannis despre susţinerea pentru Ucraina.

România este esenţială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, şeful NATO, după discuţia avută marţi cu preşedintele Klaus Iohannis.

Secretarul general al NATO a scris marţi, pe platforma X, că a avut o „discuţie bună” cu preşedintele Klaus Iohannis despre susţinerea pentru Ucraina.

„Îi încurajez pe toţi aliaţii să caute pentru a furniza mai multă muniţie şi apărare aeriană. România este esenţială pentru apărarea flancului estic al NATO şi s-a angajat să sprijine Ucraina”, susţine şeful NATO.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis anunţase că a avut marţi o discuţie telefonică cu Jens Stoltenberg.

„Tocmai am avut o discuţie substanţială cu secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, axată pe situaţia de securitate din Ucraina şi din Marea Neagră”, a scris preşedintele Klaus Iohannis, marţi, pe platforma X.

Citește și