• România este esenţială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, şeful NATO, după discuţia avută marţi cu preşedintele Klaus Iohannis.
  • Anterior, preşedintele Klaus Iohannis anunţase că a avut marţi o discuţie telefonică cu Jens Stoltenberg.
  • Secretarul general al NATO a scris marţi, pe platforma X, că a avut o „discuţie bună” cu preşedintele Klaus Iohannis despre susţinerea pentru Ucraina.

România este esenţială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, şeful NATO, după discuţia avută marţi cu preşedintele Klaus Iohannis.

Secretarul general al NATO a scris marţi, pe platforma X, că a avut o „discuţie bună” cu preşedintele Klaus Iohannis despre susţinerea pentru Ucraina.

„Îi încurajez pe toţi aliaţii să caute pentru a furniza mai multă muniţie şi apărare aeriană. România este esenţială pentru apărarea flancului estic al NATO şi s-a angajat să sprijine Ucraina”, susţine şeful NATO.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis anunţase că a avut marţi o discuţie telefonică cu Jens Stoltenberg.

„Tocmai am avut o discuţie substanţială cu secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, axată pe situaţia de securitate din Ucraina şi din Marea Neagră”, a scris preşedintele Klaus Iohannis, marţi, pe platforma X.

Citește și