• Casa din Hollywood Hills a Emmei Roberts e decorată în tonuri calde și dispune de o piscină în stil lagună în curtea din spate.
  • Firma de design care i-a decorat casa actriței este cunoscută pentru spații care îmbină stilurile boem, modern de la mijlocul secolului trecut și rustic.
  • Locuința, pe care o împarte cu fiul ei Rhodes, în vârstă de trei ani, a fost anterior închiriată, iar Roberts a cumpărat-o în 2022.

Emma Roberts, actrița cunoscută pentru comediile romantice și horror, și-a transformat casa din Hollywood Hills într-un spațiu cozy. Locuința, pe care o împarte cu fiul ei Rhodes, în vârstă de trei ani, a fost anterior închiriată, iar Roberts a cumpărat-o în 2022.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Firma de design care i-a decorat casa actriței este cunoscută pentru spații care îmbină stilurile boem, modern de la mijlocul secolului trecut și rustic, scrie CNN.

Actrița, care s-a mutat des în copilărie, și-a dorit o casă personalizată. Casa din Hollywood Hills a Emmei Roberts e decorată în tonuri calde și dispune de o piscină în stil lagună în curtea din spate.

Designerii, Louisa Pierce și Emily Ward, cu care Roberts lucrase anterior, au lucrat și pentru Dakota Johnson, colega lui Roberts din „Madame Web”, precum și Kate Hudson și Leonardo DiCaprio.

Citește și