• Hidalgo: Parisul nu va fi pregătit pentru Jocurile Olimpice 2024 în ceea ce privește transportul.
  • La 30 noiembrie 2023, 400.000 de bilete noi vor fi puse în vânzare.
  • Declarația sa a stârnit furia Ministrului pentru Transporturi, Clément Beaune, și a președintei regiunii Île-de-France, Valérie Pécresse.

Parisul nu va fi pregătit cu transportul public pentru Jocurile Olimpice 2024, spune primarul Capitalei, Anne Hidalgo. Declarația sa a stârnit furia ministrului pentru Transporturi, Clément Beaune, și a președintei regiunii Île-de-France, Valérie Pécresse.

Anne Hidalgo este socialistă, iar ministrul Transporturilor este din partidul lui Macron, iar președintele Beaune vine de la republicani. În plus, Anne Hidalgo se prevalează de faptul că transportul din Île-de-France nu ține de primărie, un joc politic destul de periculos care nu este în favoarea capitalei.

Hildago invoacă un număr și o frecvență insuficientă de trei organite, dar a băgat în ecuație și întârzieri în găsirea unor soluții pentru oamenii fără locuință fixă, pe care n-ar trebui să-i vedem în timpul olimpiadei, dormind pe străzi.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
SPOVEDANIE CU A.I.

Ministrul de Regat responsabil de transporturi care nu își asumă interesul pentru o viitoare candidatură la primăria Parisului, s-a grăbit să reacționeze ca și președinte al regiunii care spune că ar fi apreciat prezența Annei Hidalgo în comitetele de mobilitate ale jocurile olimpice și paralimpice, dacă are propuneri de făcut în domeniul transporturilor.

Problema va fi până la urmă rezolvată. Este, mai de grabă, un joc politic. Autoritățile au spus că regiunea pariziană în timpul jocurilor constituie o provocare. Și-au asumat angajamentul ca 100% accesul la locurile de competiție să se poată face cu mijloace de transport, dar sunt 15 milioane de spectatori și persoane creditate, așteptate la Paris, deci, nu este chiar atât de simplu.

Citește și