• Joe Biden a recunoscut că a avut în vedere sinuciderea, după moartea primei sale soţii, Neilia, şi a fiicei lor de 13 luni, Naomi.
  • „Am stat acolo şi am crezut că voi scoate un sticla de scotch. O să-l beau şi o să mă îmbăt”, a declarat preşedintele.
  • Biden a încurajat, de asemenea, ascultătorii care au probleme de sănătate mintală să facă terapie.

Preşedintele Joe Biden a participat la un interviu-surpriză în direct cu prezentatorul radio Howard Stern. În interviu, Biden a spus că plănuieşte o dezbatere cu fostul preşedinte Donald Trump în acest ciclu electoral, dar nu a spus când şi unde se va întâmpla.

În timpul interviului radio, Joe Biden a recunoscut că a avut în vedere sinuciderea, după moartea primei sale soţii, Neilia, şi a fiicei lor de 13 luni, Naomi, într-un accident de maşină în 1972.

„Am stat acolo şi am crezut că voi scoate un sticla de scotch. O să-l beau şi o să mă îmbăt”, a declarat preşedintele, care a mărturisit apoi: „Nu trebuie să fii nebun pentru a te sinucide. Pentru o scurtă clipă, m-am gândit să merg la podul Delaware Memorial şi să sar, dar aveam doi copii”.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

Biden a încurajat, de asemenea, ascultătorii care au probleme de sănătate mintală să caute terapie. Interviul a început cu Biden vorbind despre întâlnirea cu prima sa soţie, Neilia, despre fotbalul în liceu şi despre eforturile de a depăşi o bâlbâială.

Biden s-a plâns că nu a luat niciodată şcoala în serios, numindu-se „idiot” pentru că nu a studiat mai mult. Preşedintele SUA a povestit şi cum a cunoscut-o pe prima doamnă, Jill Biden, şi a părut emoţionat când a vorbit despre fiul său, Beau Biden, care a murit în 2015 de cancer la creier.

Stern l-a lăudat în mod repetat pe Biden şi pe familia sa, descriindu-i ca fiind „fantastici” atunci când preşedintele a vorbit despre modul în care rudele i-au oferit sprijin după moartea primei sale soţii, Neilia.

Oamenii preşedintelui au spus că interviul a fost o încercare a lui Biden de a vorbi cu alegătorii pe căi netradiţionale. Apariţia vine după ce New York Times l-a criticat pe preşedintele SUA pentru că a evitat interviurile cu marile ziare.

Citește și