• Aflată în vizită de lucru în România, Președinta Maia Sandu a avut discuții și cu mai mulți conaționali stabiliți în București.  
  • În cadrul întrevederii s-a discutat despre implicarea tinerilor, fondurile de pre-aderare, importanţa participării la referendum.
  • „I-am invitat pe tinerii basarabeni să revină în Moldova să pună umărul la procesul de aderare la UE şi să lucreze în instituţiile de stat”, a spus preşedintele Republicii Moldova.

„Azi, la întâlnirea cu cetăţenii noştri stabiliţi la Bucureşti au participat şi Anenii Noi, Cimişlia, Râşcani şi alte raioane, prin localnicii născuţi în diferite sate şi oraşe din Moldova, care acum lucrează şi locuiesc în România. Ei ne-au spus că au două case şi vor să vadă bunăstare şi democraţie pe ambele maluri ale Prutului”, a spus, după întâlnire, pe Facebook, Maia Sandu.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre implicarea tinerilor, fondurile de pre-aderare, importanţa participării la referendum, întărirea conexiunilor cu tinerii originari din Moldova, despre necesitatea combaterii ştirilor false şi proiecte de dezvoltare locală.

„I-am invitat pe tinerii basarabeni să revină în Moldova să pună umărul la procesul de aderare la UE şi să lucreze în instituţiile de stat, inclusiv la noul Birou pentru Integrare Europeană recent creat. I-am îndemnat să participe la referendum şi să convingă rudele rămase în Moldova că aderarea la UE înseamnă pace, bunăstare şi o viaţă mai bună pentru toţi cetăţenii”, a adăugat preşedintele Republicii Moldova.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
INCENDIU PUTERNIC ÎN BUCUREȘTI
CUM A INVENTAT ZUCKERBERG „POKE”?
BILLIE ȘI LANA AU CÂNTAT LA COACHELLA
PREDOIU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU COTROCENI
FLYFREE ZBOARĂ CU 16 ELICE

Citește și