• Cel mai bogat om din lume a postat un meme care îl vizează pe președintele ucrainean în legătură cu apelurile sale pentru ajutor internațional.
  • Liderul ucrainean a obținut ajutor militar de miliarde de dolari de la aliați de când Rusia a invadat Ucraina în februarie 2022.
  • Ruslan Stefanchuk, președintele parlamentului ucrainean, l-a ironizat pe Musk în replică.

Membrii parlamentului ucrainean îl atacă pe Elon Musk după ce acesta l-a ironizat pe președintele țării din timpul războiului. Cel mai bogat om din lume a postat un meme care îl vizează pe președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, în legătură cu apelurile sale pentru ajutor internațional. Liderul ucrainean a obținut ajutor militar de miliarde de dolari de la aliați de când Rusia a invadat Ucraina în februarie 2022, informează Business Insider.

Imaginea, care a decupat chipul lui Zelenski pe un șablon de meme, conținea textul: Când au trecut 5 minute și nu ai cerut ajutor de un miliard de dolari”.

Ruslan Stefanchuk, președintele parlamentului ucrainean, l-a ironizat pe Musk în replică. Într-o aparentă referire la lansarea eșuată a SpaceX, el a spus: Cazul în care un tip @elonmusk a încercat să cucerească spațiul, dar ceva nu a mers bine și în 5 minute s-a ruinat totul”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Într-o postare pe pagina sa oficială X, parlamentul ucrainean a postat același meme cu o imagine a lui Musk suprapusă peste text: Când au trecut 5 minute și nu ai răspândit propagandă rusească”. Meme-ul a fost raportat și a apărut în mai multe surse, dar pare să fi fost șters.

Citește și