• Ministrul Economiei, Radu Ștefan Oprea, a plecat vineri seară cu trenul la Constanța.
  • Ministrul a ajuns la destinație în două ore și jumătate cu un tren InterRegio, care circulă cu 150 de km/h.
  • Ministrul spune că durata drumului cu mașina este mai mare din cauză lucrărilor de întreținere la podul de la Cernavodă.

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Ștefan Oprea, a plecat vineri seara cu trenul la Constanța. Ministrul a ajuns la destinație în două ore și jumătate, cu un tren InterRegio care circulă cu 150 de km/h.

Ministrul spune că durata drumului cu mașina este mai mare din cauză lucrărilor de întreținere la podul de la Cernavodă.

Ministrul economiei va participat sâmbătă la Comandamentul Estival al ANPC și se va întâlni cu operatori economici din turism.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Trenul reprezintă o opțiune foarte bună atunci când alegi ca destinație litoralul românesc. Un tren interregio din Gara de Nord, Bucureşti, ajunge la Constanţa în mai puţin de două ore şi jumătate. Astăzi, pentru că se efectuează lucrări de întreţinere la podul de la Cernavodă, durata drumului cu maşina este mai mare”, a scris, vineri seară, pe Facebook, ministrul.

Ștefan Radu Oprea a scris că trenul cu care călătorește este „curat, sigur şi cu toate locurile ocupate”.

De asemenea, ministrul a spune că-şi dorește ca litoralul să ofere servicii de calitate, pentru a atrage turişti: „Îmi doresc să oferim condiții cât mai bune pentru ca litoralul românesc să fie destinaţia de vacanţă aleasă de către turiştii români şi străini”. 

Citește și