• Schimbarea gărzii care are loc la Palatul Buckingham este o ceremonie care are loc câteva zile pe săptămână și este urmărită de o mulțime de localnici și turiști deopotrivă.
  • Există o ceremonie similară, deși nu la fel de populară, care are loc la Horse Guards din Whitehall, o clădire istorică cu un arc care servește drept intrare la Palatul Buckingham și la Palatul St. James (prin intermediul Royal Parks).
  • Clădirea originală a fost construită la ordinul Regelui Carol al II-lea în 1663 pentru a găzdui gărzile militare.

Schimbarea gărzii regale care are loc la Palatul Buckingham este o ceremonie care are loc câteva zile pe săptămână și este urmărită de o mulțime de localnici și turiști deopotrivă.

Există o ceremonie similară, deși nu la fel de populară, care are loc la Horse Guards din Whitehall, o clădire istorică cu un arc care servește drept intrare la Palatul Buckingham și la Palatul St. James (prin intermediul Royal Parks).

Clădirea originală a fost construită la ordinul Regelui Carol al II-lea în 1663 pentru a găzdui gărzile militare. Clădirea era baza pentru personalul militar de încredere, iar la parter se aflau sute de cai ținuți într-un grajd.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Cu toate acestea, în 1698, Palatul Whitehall a fost mistuit de un mare incendiu. După cum a relatat Historic Royal Palaces, o servitoare usca cearceafuri de lenjerie pe un brazier din palat și l-a lăsat nesupravegheat, lucru pe care nu trebuia să îl facă. Cearșafurile au luat foc, iar focul s-a răspândit rapid în interiorul palatului, care pe atunci era construit din lemn. Focul a ars timp de 15 ore înainte de a fi stins, iar partea sudică a palatului Whitehall, precum și alte părți ale clădirii, au suferit cele mai mari pagube. După incendiu, Curtea Regală a fost transferată la Palatul St. James, iar Gărzile Călare au trebuit să treacă de la paza unui palat care se afla în fața lor la paza unuia aflat în spatele lor. Clădirea Horse Guard a avut parte de câteva renovări și reparații de-a lungul anilor, dar designul de bază a rămas același.

Clădirea Horse Guards este sediul Regimentului de Cavalerie Călare al Casei, care furnizează trupe pentru Garda de Viață a Regelui (denumită Garda de Viață a Reginei dacă monarhul este o femeie). Garda de Viață a Regelui este formată din soldați din Escadron of The Blues and Royals, care se disting prin căștile cu pene roșii și uniformele albastre, și soldați din Escadron of The Life Guards, care poartă căști cu pene albe și uniforme roșii.

La fel ca la schimbarea gărzii de la Palatul Buckingham, și la Horse Guards are loc o ceremonie când gărzile își schimbă tura. Garda Lungă este formată din 10 soldați, un trompetist, un ofițer, doi subofițeri și un caporal major, este de serviciu atunci când monarhul se află la Londra. În cazurile în care monarhul nu se află la Londra, securitatea este redusă la Garda Scurtă, care este formată din 10 soldați și doi subofițeri. Ceremonia de schimbare a gărzii are loc zilnic la Horse Guards Parade, iar noua gardă ia locul vechii gărzi cu un salut regal. Ceremonia este o ocazie ideală pentru turiștii și localnicii care doresc să urmărească spectacolul de aproape, deoarece sunt mai puțini oameni și nu există baricade între gărzi și spectatori, spre deosebire de schimbarea gărzii de la Palatul Buckingham, care atrage mulțimi mai mari.

Parada de la ora 4

În afară de schimbarea gărzii, mai există o altă ceremonie care are loc zilnic în curtea Horse Guards și care se numește Parada de la ora patru, cunoscută și sub numele de Parada de descălecare sau Parada pedepsei. După cum sugerează și numele, ceremonia are loc zilnic la ora 16:00. În timpul ceremoniei, un ofițer inspectează gărzile care stau în gardă, așa cum notează City Guide London. Ofițerul inspectează meticulos uniformele, pantofii, căștile și aspectul general al gărzilor. Acesta este, de asemenea, momentul în care santinelele călare sunt înlocuite de santinelele descălecate, iar caii sunt conduși înapoi la grajduri pentru restul zilei. Santinelele descălecate stau de pază până la ora 20:00, iar apoi sunt înlocuite de câte o santinelă până când gărzile călare se întorc la ora 7:00 a doua zi.

Există un motiv pentru care ceremonia este cunoscută și sub numele de Parada pedepselor. Istoria sa datează încă din timpul domniei Reginei Victoria. Conform Commonwealth Walkway, în 1894, regina Victoria a făcut o vizită neanunțată pentru a verifica gărzile, dar a fost întâmpinată cu dezamăgire. La sosirea ei, toți gardienii care ar fi trebuit să fie la datorie beau și jucau jocuri de noroc, ceea ce, inutil să mai spunem, era un comportament inacceptabil. Din acel moment, ea a ordonat ca un ofițer să facă o inspecție a gărzilor la ora 16:00 în fiecare zi, pentru următorii 100 de ani, ca pedeapsă. Pedeapsa a fost finalizată în 1994, dar regina Elisabeta a II-a a insistat ca inspecția zilnică să continue ca parte a tradiției.