• A început asfaltarea Pasajului Doamna Ghica, din București, iar Nicușor Dan a spus că este aproape de finalizarea lucrărilor.
  • Lucrările la pasaj au început în 2018, aveau termen anul 2020, proiectul aparținând Primăriei Capitalei.
  • Nicușor Dan: Pasajul Doamna Ghica se va deschide în toamnă.

Nici bine n-a început să asfalteze Pasajului Doamna Ghica,că primarul Nicușor se laudă deja că aproape termină lucrările pe Facebook.

Pe repede-nainte, de la prima oră, primarul a postat pe Facebook câteva poze cu Pasajul făcute din dronă, ca să-l creadă bucureștenii pe cuvânt. Nicușor Dan mai are la dispoziție o lună, ca să-și îndeplinească promisiunea.

Pasajul are două benzi pe sens, cu o lungime de 216 de metri, iar rampele de acces au lungimi de 96 de metri, iar valoarea lucrărilor de proiectare și execuție a fost estimată la 110.034.377,95 lei fară TVA.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Nicușor Dan: Pasajul Doamna Ghica se va deschide în toamnă

Luna trecută a declarat că până la începul toamnei, când încep şcolile, bucureștenii vor putea circula pe pod, pentru că lucrările sunt în grafic. Lucrările la pasaj au început în 2018 și aveau termen de finalizare luna mai 2020, dar asta e doar una dintre provocările cu care se confruntă Nicușor Dan.

Bucureștenii se plâng în continuare că nu repară zona pietonală din Piața Unirii, deși Negoiță, primarul sectorului 3, e dispus să se ocupe de lucrări. Negoiță a fost și amendat cu 10.000 de lei pentru că a făcut lucrări fără autorizație, în urmă cu patru luni.

Citește și: