• Bucureștiul e desemnat cel mai accesibil oraș european, conform datelor colectate de Numbeo, un site care monitorizează costul de trai.
  • Ancuța Mădulărescu: „Dacă locuitorii ar renunța la mașinile personale și ar folosi transportul în comun, probabil că s-ar reduce traficul și, implicit, poluarea”
  • Bucureștiul este recunoscut pentru prețurile sale mai scăzute la locuințe, transport și alimente.

Bucureștiul e desemnat cel mai accesibil oraș european, conform datelor colectate de Numbeo, un site care monitorizează costul de trai. Acest lucru înseamnă că orașul oferă locuitorilor săi o viață mai accesibilă, în comparație cu alte capitale europene. Bucureștiul este recunoscut pentru prețurile sale mai scăzute la locuințe, transport și alimente, ceea ce îl face atrăgător pentru cei care caută un echilibru între calitatea vieții și costurile asociate cu aceasta.

Ancuța Mădulărescu, consultant în turism, spune că în Capitala țării există tarife și prețuri mai mici atât pentru închirierea, cât și pentru cumpărarea locuințelor.

„Bucureștiul oferă mult mai multe locuri de muncă decât orice alt oraș din țară. Avem numeroase hoteluri, atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei în căutare de relaxare. Există multe obiective turistice de vizitat, iar cred că Bucureștiul și țara noastră sunt locuri unde se poate trăi la un cost mai mic”, a spus Ancuța Mădulărescu, la Aleph News.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Ce ai schimba la Capitală

Ancuța Mădulărescu: „Aș vrea ca aglomerația din București să fie redusă. Dacă locuitorii ar renunța la mașinile personale și ar folosi transportul în comun, probabil că s-ar reduce traficul și, implicit, poluarea”.

Citește și