• O nouă lege interzice fumatul pe toate plajele din Barcelona.
  • Anul trecut a fost lansat un test pilot prin care s-a interzis fumatul pe patru plaje din capitala catalană.
  • În acest fel, regulamentul a fost aprobat și se așteaptă ca acesta să intre în vigoare de-a lungul întregii coaste a orașului și pe tot parcursul anului.


Fumatul unei țigări pe plajele din Barcelona va fi de domeniul trecutului. Guvernul primarului Ada Colau a aprobat, vineri, interzicerea fumatului pe toate plajele din oraș, relatează La Vanguardia.

Anul trecut a fost lansat un test pilot prin care s-a interzis fumatul pe patru plaje din capitala catalană. Satisfacția a fost atât de mare încât Consiliul Local a făcut un pas înainte și, de la intrarea în vigoare a măsurii, săptămâna viitoare, fumatul va fi eliminat de pe toate plajele de pe litoralul Barcelonei.
Inițiativa comunelor a fost dezbătută astăzi în plenul Consiliului Municipal din Barcelona și a fost susținută de Esquerra Republicana, Junts per Catalunya și Ciudadanos, în timp ce Partidul Popular, Valents și consilierul neafiliat Marilén Barceló s-au abținut.

În acest fel, regulamentul a fost aprobat și se așteaptă ca acesta să intre în vigoare de-a lungul întregii coaste a orașului și pe tot parcursul anului, odată ce va fi publicat în Monitorul Oficial al Provinciei Barcelona. Astfel, în această vară, se va generaliza o imagine care a fost deja văzută uneori vara trecută. Fumatul nu va fi permis de-a lungul celor cinci kilometri de coastă din Barcelona, pentru a crea un mediu sănătos și pentru a evita generarea atâtor deșeuri.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
A.I. ÎN MUZEE