• Oile au invadat o seră care producea canabis medicinal în Grecia.
  • Un cioban a observat un comportament ciudat în turmă, dar nu este clar ce implica acest lucru.
  • Furtuna Daniel a măturat Thessalia timp de trei zile la începutul acestei luni, inundând orașe și sate.

O turmă de oi care se chinuia să găsească iarbă proaspătă pentru hrană din cauza inundațiilor extreme a început să se comporte ciudat după ce a mâncat părți mari dintr-o cultură de canabis, potrivit unor rapoarte. Oile au invadat o seră care producea canabis medicinal în Grecia.

Proprietarul a declarat că recolta fusese deja grav afectată de caniculă și de furtuna Daniel – iar oile au terminat ce mai rămăsese”. Turma păștea în câmpiile inundate din Tesalia, în centrul Greciei, înainte de a se îndrepta spre sera din apropierea orașului Almyros pentru a mânca aproximativ 100 kg de canabis, a relatat Sky News.

Proprietarul culturii a declarat: Nu știu dacă este de râs sau de plâns. Am avut caniculă și am pierdut o mare parte din producție. Am avut inundații și am pierdut aproape totul. Și acum asta. Turma a intrat în seră și a mâncat ce a mai rămas. Sincer, nu știu ce să spun”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Un cioban a observat un comportament ciudat în turmă, dar nu este clar ce implica acest lucru. Furtuna Daniel a măturat Thessalia timp de trei zile la începutul acestei luni, inundând orașe și sate și ucigând peste 100.000 de animale și animale de fermă, au declarat oficialii.

Citește și