O turmă de oi din Grecia a invadat o seră și a mâncat peste 100 de kilograme de canabis. Ce s-a întâmplat apoi cu animalele

O turmă de oi care se chinuia să găsească iarbă proaspătă pentru hrană din cauza inundațiilor extreme a început să se comporte ciudat după ce a mâncat părți mari dintr-o cultură de canabis, potrivit unor rapoarte. Oile au invadat o seră care producea canabis medicinal în Grecia.

Proprietarul a declarat că recolta fusese deja grav afectată de caniculă și de furtuna Daniel – iar oile au terminat ce mai rămăsese”. Turma păștea în câmpiile inundate din Tesalia, în centrul Greciei, înainte de a se îndrepta spre sera din apropierea orașului Almyros pentru a mânca aproximativ 100 kg de canabis, a relatat Sky News.

Proprietarul culturii a declarat: Nu știu dacă este de râs sau de plâns. Am avut caniculă și am pierdut o mare parte din producție. Am avut inundații și am pierdut aproape totul. Și acum asta. Turma a intrat în seră și a mâncat ce a mai rămas. Sincer, nu știu ce să spun”.

Un cioban a observat un comportament ciudat în turmă, dar nu este clar ce implica acest lucru. Furtuna Daniel a măturat Thessalia timp de trei zile la începutul acestei luni, inundând orașe și sate și ucigând peste 100.000 de animale și animale de fermă, au declarat oficialii.

Citește și

Exit mobile version