Olena Zelenska, despre posibila victorie a Ucrainei: „Vom câștiga când vor fi eliberați toți oamenii noștri: prizonierii de război, copiii, cei care au plecat”

Olena Zelenska a povestit cum vede ea Ucraina câștigând războiul. Prima doamnă a Ucrainei a numit trei evenimente care au fost cele mai interesante pentru ea personal după ce invazia pe scară largă a Rusiei în Ucraina a început la 24 februarie 2022. Printre acestea se numără prima întâlnire cu soțul ei, Volodimir Zelenski, după o lungă despărțire, un discurs în Congresul SUA și moartea prietenului ei într-un atac cu rachete, scrie RBC.

Ucraina câștigă când vor fi eliberați toți oamenii noștri: prizonierii de război, copiii noștri, oamenii care au plecat. În justiție, este necesară organizarea unui tribunal internațional și activitatea Curții Penale Internaționale pentru a se asigura că toți cei care se fac vinovați de comenzi criminale sunt pedepsiți, a spus Olena Zelenska.

Prima doamnă a Ucrainei a spus că interesul lumii față de Ucraina în ansamblu, față de arta lor și față de istoria țării este în creștere.

Rusia a scos 19.500 de copii. Rușii vorbesc de un număr mai mare. Doar 371 de copii au reușit să se întoarcă. Vom resimți consecințele războiului încă 5-7 ani după victorie. Noi, ucrainenii, trăim într-o stare de stres constant. Rezistența ucrainenilor este inspirată. Exercițiile fizice ajută la schimbarea vitezelor, a continuat Olena Zelenska.

Olena Zelenska a spus că Ucraina plănuiește cel de-al treilea Summit al Primelor Doamne și Domni. Tema summitului va fi sănătatea mintală.

Motivele pentru care rușii nu se revoltă: frica și neputința. Se pare că le este frică să afle adevărul îngrozitor despre ei înșiși, dar aceasta nu este o scuză pentru frică și neputință. О viitoarea rebeliune în Federația Rusă: Nu mi-aș face speranțe, a conchis Olena Zelenska.

Citește și:

Exit mobile version