• Paza de coastă americană a recuperat resturile rămase de la un submersibil care a făcut implozie în timp ce se îndrepta spre epava Titanicului.
  • Titan a făcut implozie pe pe 18 iunie, în timp ce cobora în Oceanul Atlanticului de Nord pentru a explora epava Titanicului.
  • Garda de Coastă a declarat anterior că a recuperat presupuse rămășițe umane împreună cu părți ale Titanului.


Paza de coastă americană a recuperat resturile rămase de la submersibilul Titan care a făcut implozie în timp ce se îndrepta spre epava Titanicului, au anunțat marți autoritățile, scrie The Guardian.

Misiunea de salvare desfășurată în cadrul unui acord cu marina americană a fost o continuare a operațiunilor inițiale de recuperare pe fundul oceanului. Paza de coastă americană spune că recuperarea și transferul pieselor rămase a fost finalizată miercurea trecută, iar o fotografie a arătat partea din spate intactă a vasului de 6,7 metri.

Anchetatorii cred că Titanul a făcut implozie în timp ce cobora în apele Atlanticului de Nord pe 18 iunie, iar toți cei cinci pasageri au fost uciși.

Recomandări

CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
NASA CAUTĂ URMELE VIEȚII PE MARTE
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?

Garda de Coastă a declarat anterior că a recuperat presupuse rămășițe umane împreună cu părți ale Titanului după ce resturile au fost localizate la o adâncime de 3.800 de metri.

Citește și: