• Există păreri contradictorii cu privire la faptul că demisia lui Boris Johnson din funcția de parlamentar îl va destabiliza pe Rishi Sunak.
  • The Observer spune că „furia împotriva lui Boris Johnson este în creștere în cadrul Partidului Conservator.”
  • Boris Johnson a trimis ieri un mesaj clar către Downing Street, spunând: ,,Nu am terminat încă”, după ce vineri a demisionat în mod șocant din funcția de parlamentar.

Boris Johnson a demisionat recent din funcția sa de prim-ministru al Regatului Unit, după câteva zile Boris a transmis un mesaj pentru Downing Street în care a spus ca: „Nu am terminat încă”, scrie DailyMail.

Rishi Sunak, pe de altă parte, susține că a primit o informație dură potrivit căreia Boris va declanșa un ,,război civil” în partidul de guvernământ dacă nu i se va permite să revină în politică.

Ce declarații exista

Fostul ministru al Cabinetului, Jacob Rees-Mogg, i-a avertizat pe șefii partidului să nu-i stea în calea lui Boris Johnson, dacă acesta va încerca să fie reales în Camera Comunelor.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

În Sunday Mirror și Sunday People, liderul Sir Keir Starmer, îl îndeamnă pe Rishi Sunak să „aibă coloană vertebrală” și să convoace alegeri generale anticipate deoarece Sunak nu are încă puterea necesară pentru a face față influenței politice a fostului prim-ministru.

Potrivit unor aliați ai fostului prim-ministru, Rishi Sunak a fost de acord să aprobe întreaga listă de onoruri a lui Boris Johnson, dar apoi a eliminat o parte dintre aliații și donatorii săi cheie, totuși Downing Street neagă aceste fapte.

Și The Observer spune că „furia împotriva lui Boris Johnson este în creștere în cadrul Partidului Conservator.”, urmează să aflăm în zilele următoare mișcările politice pe care le vor face atat Boris cât și Sunak.

Citește și: