• Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a spus că în cazul accidentului de la 2 Mai se poate vorbi despre neglijență și abuz.
  • Predoiu a spus că există o evidență de neglijență, inclusiv din partea șefului Poliției Rutiere, cu cel puțin o zi înainte de accident.
  • El a menționat că au circulat zvonuri despre implicarea unor telefoane și intervenții, dar nu dispune de informații oficiale sau neoficiale în acest sens.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a spus că în cazul accidentului de la 2 Mai se poate vorbi despre neglijență și abuz, dar nu există informații care să sugereze corupție. El a menționat că au circulat zvonuri despre implicarea unor telefoane și intervenții, dar nu dispune de informații oficiale sau neoficiale în acest sens.

Predoiu a spus că există o evidență de neglijență, inclusiv din partea șefului Poliției Rutiere, cu cel puțin o zi înainte de accident.

„Neglijenţă în serviciu. Abuz, pe alocuri”, a spus Predoiu. „Nu, nu am date că a fost corupţie, neglijenţă clar. S-a vorbit de telefoane, de intervenţie, dar nu am nici un capăt de informaţie oficială în acest sens şi nici neoficială. Am fost în Constanţa. Dar cred clar că a fost cel puţin cu o zi înainte de accident, acolo mi se pare flagrant, a fost chiar de şeful Poliţiei Rutiere. Acolo pur şi simplu a fost o delăsare”, spune Ministrul Afacerilor Interne.

Recomandări

TAYLOR SWIFT FACE RAVAGII LA PARIS
O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
OLANDA SPUNE ADIO EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

Citește și: