• Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost supus sâmbătă unor controale medicale într-un spital israelian.
  • Se afla în stare bună, a declarat biroul său, fără a exista indicii privind o eventuală predare a puterii.
  • Netanyahu, la 73 de ani cel mai longeviv lider al țării, se plânsese de dureri în piept, era conștient în drum spre spitalul Sheba.

UPDATE

Premierul Netanyahu a transmis un mesaj de la spital.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a mulțumit medicilor pentru ajutorul acordat și a spus că se simte foarte bine după ce a suferit de deshidratare. Mesajul video al premierului, înregistrat la Centrul Medical Sheba al spitalului Tel Hashomer, a fost publicat de radio Kan și portalul Ynet.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

„Am petrecut ceva timp ieri la Marea Galileii la soare, fără pălărie și fără apă [suficientă], o idee proastă”, a spus el.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost supus sâmbătă unor controale medicale într-un spital israelian, dar se afla în stare bună, a declarat biroul său, fără a exista indicii privind o eventuală predare a puterii.

Netanyahu se plânsese de dureri în piept, era pe deplin conștient în drum spre spitalul Sheba din orașul Tel Hashomer și a intrat în camera de urgență, a precizat postul de televiziune israelian Channel 12, scrie Reuters.

Netanyahu este cel mai longeviv lider al Israelului. El a avut mai multe mandate, întinzându-se pe parcursul a peste 15 ani. Actualul său guvern de extremă-dreapta, a intrat în funcție în decembrie anul trecut.

Citește și