Premierul israelian Benjamin Netanyahu este internat în spital cu probleme cardiace

UPDATE

Premierul Netanyahu a transmis un mesaj de la spital.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a mulțumit medicilor pentru ajutorul acordat și a spus că se simte foarte bine după ce a suferit de deshidratare. Mesajul video al premierului, înregistrat la Centrul Medical Sheba al spitalului Tel Hashomer, a fost publicat de radio Kan și portalul Ynet.

https://media.alephnews.ro/2023/07/Clip-video-WhatsApp-2023-07-15-la-20.02.12.mp4

„Am petrecut ceva timp ieri la Marea Galileii la soare, fără pălărie și fără apă [suficientă], o idee proastă”, a spus el.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost supus sâmbătă unor controale medicale într-un spital israelian, dar se afla în stare bună, a declarat biroul său, fără a exista indicii privind o eventuală predare a puterii.

Netanyahu se plânsese de dureri în piept, era pe deplin conștient în drum spre spitalul Sheba din orașul Tel Hashomer și a intrat în camera de urgență, a precizat postul de televiziune israelian Channel 12, scrie Reuters.

Netanyahu este cel mai longeviv lider al Israelului. El a avut mai multe mandate, întinzându-se pe parcursul a peste 15 ani. Actualul său guvern de extremă-dreapta, a intrat în funcție în decembrie anul trecut.

Citește și

Exit mobile version