• Într-o discuție telefonică cu președintele american Biden, președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas a subliniat că acțiunile Hamas nu reprezintă „poporul palestinian”.În apelul cu președintele venezuelean Maduro, Abbas a afirmat că Organizația pentru Eliberarea Palestinei reprezintă singurul mandatar legitim al poporului palestinian, conform raportului WAFA.Președintele Autorității Palestiniene a reiterat respingerea categorică a uciderea civililor din ambele părți în conflictul din regiune.

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, a declarat în timpul unui apel telefonic cu președintele american Biden că acțiunile Hamas „nu reprezintă poporul palestinian”, scrie Reuters.

În cadrul unei convorbiri telefonice cu președintele venezuelean Nicolas Maduro, Abbas a mai spus că Organizația pentru Eliberarea Palestinei este „singurul reprezentant legitim al poporului palestinian”, potrivit WAFA.

Președintele Autorității Palestiniene a spus, de asemenea, că respinge uciderea civililor din ambele părți.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

În cadrul unei convorbiri telefonice cu președintele venezuelean Nicolas Maduro, Mahmoud Abbas a numit, de asemenea, Organizația pentru Eliberarea Palestinei „singurul reprezentant legitim al poporului palestinian”, potrivit WAFA.

Citește și