• O filmare postată pe un canal Telegram îl arată pe Evgheni Prigojin vorbindu-le mercenarilor Wagner, pentru prima oară de la revolta din 23 iuni.
  • Prigojin: Ceea ce se întâmplă pe front este o rușine la care nu trebuie să participăm. Trebuie să așteptăm momentul în care ne putem exprima din plin.
  • Wagner Utkin: Acesta nu este sfârșitul. Acesta este doar începutul celei mai mari lucrări care va fi realizată foarte curând. WELCOME TO HELL!

Prigojin a ieșit din ascunzătoare! Și-a făcut apariția în fața trupelor din Belarus pentru prima data, după mai bine de 3 săptămâni de la revolta mercenarilor care a zguduit Rusia. O postare de pe un canal Telegram îl arată pe Prigojin cum ridică moralul mercenarilor. Nu se știe când a fost realizată filmarea, Sky News scrie că a reușit să o localizeze însă, a fost făcută la Tsel, în Belarus.

”Vă salut, băieți! Mă bucur să vă văd pe toți! Ați luptat bine și ați făcut foarte multe pentru Rusia. Acum, ceea ce se întâmplă pe front este o rușine la care nu trebuie să participăm. Trebuie să așteptăm momentul în care ne putem exprima din plin. De aceea, s-a decis că vom rămâne ceva timp în Belarus. În acest timp, vom face din armata belarusă a doua armată din lume. ”, le-a spus Prigojin mercenarilor.

Tot în așteptare, le cere să fie civilizați atâta timp cât sunt pe teritoriul Belarusului: Se spune că fetele din Belarus șușotesc cu drag despre sosirea luptătorilor Wagner. Aveți grijă să nu le jigniți.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Cel mai probabil, le-a spus Prigojin mercenarilor, vor merge în Africa. În Ucraina s-ar putea întoarce doar dacă vor fi siguri că nu se vor face de rușine.

Și Wagner Utkin, cel care a dat numele grupării și îi va conduce în Belarus le-a vorbit mercenarilor: Un mare mulțumesc pentru munca voastră. Datorită muncii voastre, numele mercenarilor „Wagner” a răsunat în toată lumea. Acesta nu este sfârșitul. Acesta este doar începutul celei mai mari lucrări care va fi realizată foarte curând. WELCOME TO HELL!

Citește și

Se restrânge zona cu incendii active din Grecia, dar pericolul rămâne ridicat

LIVE UPDATE. Ziua 512 de război. Atacurile rusești cu rachete pe coasta Ucrainei la Marea Neagră au distrus 60.000 de tone de cereale și au deteriorat infrastructura de depozitare

SUA încearcă să afle în ce stare e soldatul american din Coreea de Nord. Cine ajută la negocierile cu Phenianul