• Primarul Eric Adams a fost îngrijorat în special de faptul că doi dintre ofițerii noștri ar fi putut fi răniți”.
  • Primarul a declarat că nu a primit încă o informare completă despre incident.
  • Este clar că presa, paparazzii, vor să facă o poză bună”, a declarat primarul Adams miercuri.

Primarul orașului New York, Eric Adams, a declarat reporterilor că este „nesăbuit și iresponsabil” ca cineva să urmărească persoane în vehicule în orașul dens populat, după ce s-a afirmat că prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați într-o urmărire „aproape catastrofală” cu paparazzi, scrie The Independent.

Primarul a declarat că nu a primit încă o informare completă despre incident, dar a fost deosebit de îngrijorat de rapoarte, după ce o declarație a purtătorului de cuvânt al cuplului a descris că au fost: multiple cvasi-coliziuni care au implicat alți șoferi de pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD”.

Este clar că presa, paparazzii, vor să facă o poză bună”, a declarat primarul Adams miercuri. Dar siguranța publică trebuie să fie întotdeauna pe primul plan”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Primarul Adams a fost îngrijorat în special de faptul că doi dintre ofițerii noștri ar fi putut fi răniți” și a declarat că, deși îi este greu de crezut că a avut loc o urmărire de două ore în mare viteză”, chiar și un incident care a durat 10 minute ar fi putut fi extrem de periculos”.

Orașul New York este diferit de orice alt orășel. Nu ar trebui să mergi cu viteză nicăieri, dar acesta este un oraș dens populat”, a adăugat el, menționând traficul, oamenii de pe străzi. Ducele și ducesa de Sussex au afirmat că au fost implicați într-o urmărire de mașină aproape catastrofală”, în care au fost implicați fotografi paparazzi extrem de agresivi”, care a durat peste două ore și ar fi putut fi fatală.

Ducele și ducesa de Sussex au spus într-o declarație că au fost urmăriți după ce au participat marți seara la o ceremonie de decernare a premiilor caritabile de către Fundația Ms Foundation for Women, unde Meghan a fost onorată pentru activitatea sa.

Se înțelege că cei doi soți cred că urmărirea ar fi putut fi fatală deoarece a implicat șase vehicule, cu persoane neidentificate care conduceau imprudent și puneau în pericol convoiul și pe toți cei din jur. Mama lui Meghan, Dora Ragland, se afla cu ei în acel moment.

Citește și: