• Aceștia urmează să viziteze o școală înainte ca ducele să se întâlnească cu membrii răniți ai armatei la un spital militar.
  • Cuplul va participa, de asemenea, la o sesiune de pregătire pentru organizația caritabilă Nigeria: Unconquered – care colaborează cu Jocurile Invictus.
  • Ducesa este programată, de asemenea, să co-organizeze un eveniment al Women in Leadership cu Dr. Ngozi Okonjo-Iweala.

Prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex, urmează să înceapă o vizită de trei zile în Nigeria, la invitația șefului Statului Major al apărării din această țară. Meghan și Harry vor ajunge în țara din vestul Africii în cursul zilei de astăzi, după ce ducele și-a petrecut o mare parte din săptămână la Londra, scrie Sky News.

Aceștia urmează să viziteze o școală înainte ca ducele să se întâlnească cu membrii răniți ai armatei la un spital militar. Cuplul va participa, de asemenea, la o sesiune de pregătire pentru organizația caritabilă Nigeria: Unconquered – care colaborează cu Jocurile Invictus -, precum și la o recepție în cadrul căreia familiile militarilor vor fi onorate.

Ducesa este programată, de asemenea, să co-organizeze un eveniment al Women in Leadership cu Dr. Ngozi Okonjo-Iweala, directorul general al Organizației Mondiale a Comerțului. Alte puncte de pe agenda familiei regale includ o tabără de baschet cu Giants of Africa, o recepție culturală și o strângere de fonduri pentru polo pentru Nigeria: Unconquered.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
MANDATUL LUI ZELENSKI EXPIRĂ
MOARTEA LUI RAISI STÂRNEȘTE REACȚII DIVERSE

Potrivit PA, ziarele locale au relatat că sediul central al apărării din Nigeria a fost „onorat” și „încântat” după ce Harry și Meghan au acceptat invitația. Aceasta marchează prima lor călătorie în Africa din 2019, când, în ultima lor vizită oficială în calitate de membri ai familiei regale în activitate, ducele și ducesa au vizitat Africa de Sud, Malawi, Angola și Botswana. De asemenea, aceasta marchează prima lor călătorie în Nigeria ca cuplu.

Citește și