• Familia regală are multe legături cu acest joc.
  • Perechea a purtat ținute aproape identice, fiecare optând să poarte un pulover albastru închis.
  • Aston a învins în cele din urmă Nottingham cu 2-0 din cauza unui gol în ultima secundă al atacantului Ollie Watkins.

Prințul William și Prințul George au avut o apariție recentă la Premiere League. Cei doi membri ai familiei regale au fost fotografiați în tribunele de la Villa Park din Birmingham sâmbătă, pentru un meci de fotbal dintre Aston Villa și Nottingham Forest, scrie People.

Perechea a purtat ținute aproape identice, fiecare optând să poarte un pulover albastru închis peste o cămașă albastră cu guler, în timp ce încurajau echipele dintr-o lojă de lângă CEO-ul Aston Villa, Christian Purslow.

Nicio echipă nu a marcat în prima repriză, dar în a doua repriză, atacantul Villa Bertrand Traore a reușit să pătrundă și să marcheze un gol, conform NBC Sports. Se pare că mișcarea i-a entuziasmat pe membrii regali; în special Prințul George, în vârstă de 9 ani, care a sărit în picioare. Într-o fotografie făcută cu cei doi la eveniment, tatăl și fiul păreau îngrijorați în timp ce priveau pe teren, cu Prințul George punându-și mâinile pe șolduri. Într-o fotografie separată, William a putut fi văzut aplecându-se spre fiul său în timp ce acesta discuta despre joc. P

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Aston a învins în cele din urmă Nottingham cu 2-0, în urma unui gol în ultima secundă al atacantului Ollie Watkins.

Familia regală are multe legături cu acest joc, prințul William, în vârstă de 40 de ani, a fost numit președinte desemnat al Asociației de Fotbal. Prințul de Wales este un fan de multă vreme Aston Villa, și și-a exprimat sprijinul pentru echipă încă de la facultate. „Am jucat mai mult fotbal decât am văzut când eram mai mic”, a spus Prințul William într-o conversație cu jucătorii Angliei Harry Kane. și Declan Rice în noiembrie. „Jocul a fost mult mai important. Am schimbat pentru că îmbătrânesc.”

Citește și