• Prințul William s-a declarat onorat să fie numit noul Prinț de Wales.
  • Astfel, el devine Prinț de Wales și Duce de Cornwall și Cambridge, în timp ce soția sa, Catherine, este acum Prințesă de Wales și Ducesă de Cornwall și Cambridge.
  • William a primit acest titlu, deținut anterior de tatăl său timp de peste 50 de ani, în urma decesului bunicii sale, Regina Elisabeta, săptămâna trecută.

Prinţul William a declarat duminică că este onorat că a primit titlul de prinţ de Wales cu prilejul unei convorbiri cu prim-ministrul Ţării Galilor, Mark Drakeford, a precizat Palatul Kensington într-un comunicat, informează Reuters.

William a primit acest titlu, deţinut anterior de tatăl lui timp de peste 50 de ani, după moartea bunicii sale regina Elisabeta a II-a săptămâna trecută.

,,Prinţul a recunoscut profunda afecţiune pe care o poartă atât el, cât şi prinţesa pentru Ţara Galilor după ce şi-au stabilit prima reşedinţă de familie în Anglesey pe o perioadă care a inclus primele luni din viaţa prinţului George” , se mai spune în declaraţie.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

,,Prinţul şi prinţesa îşi vor petrece lunile şi anii care vor urma adâncind relaţia cu comunităţile din Ţara Galilor. Ei doresc să-şi îndeplinească rolul şi să susţină aspiraţiile poporului galez şi să aducă în prim-plan atât provocările, cât şi oportunităţile viitoare” .