• Rămășițe umane ar fi fost găsite în epava submersibilului Titan, anunță Paza de Coastă americană.
  • Bucăți din submarinul care a făcut implozie în timpul unei scufundări la mare adâncime spre Titanic au fost descărcate miercuri în St John’s, Canada.
  • Toate cele cinci persoane aflate la bordul navei au murit pe 18 iunie, după ce aceasta a făcut implozie după aproximativ 90 de minute de la scufundare.

Rămășițe umane ar fi fost găsite în epava submersibilului Titan, anunță Paza de Coastă americană. Bucăți din submersibilul care a făcut implozie în timpul unei scufundări la mare adâncime spre Titanic, au fost descărcate miercuri în St John’s, Canada, scrie BBC.

Oficialii Gărzii de Coastă spun că printre resturi au fost găsite cadrul de aterizare al submarinului și un capac din spate.

Profesioniștii medicali americani vor efectua o analiză oficială a presupuselor rămășițe, a precizat paza de coastă într-un comunicat.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Agenția se află în primele etape ale unei anchete privind cauzele dezastrului de pe Titan.

Toate cele cinci persoane aflate la bordul navei au murit pe 18 iunie, după ce aceasta a făcut implozie după aproximativ 90 de minute de la scufundare. Nava coborâse pentru a vedea celebra epavă din 1912, care se află la o adâncime de 3.800 de metri în Atlanticul de Nord.

Citește și