• În urma morții unui adolescent de 17 ani în timpul unui control în trafic, polițistul care l-a ucis este încă în arest.
  • Cel puțin 18 persoane au fost arestate miercuri seara în departamentul Hauts-de-Seine, dintre care 11 la Nanterre.
  • Un ofițer de poliție din Paris a împușcat mortal un adolescent care nu a oprit în timpul unui control în trafic, declanșând proteste în suburbie.

În urma morții unui adolescent de 17 ani în timpul unui control în trafic, polițistul care l-a ucis este încă în arest, fiind suspectat de omor din culpă. Pentru prim-ministrul Elisabeth Borne, există „o nevoie absolută de adevăr” în acest caz, care a fost înaintat Ombudsmanului francez pentru drepturile omului, scrie BFMTV.

O explozie puternică s-a auzit la Nanterre.

Cel puțin 18 persoane au fost arestate miercuri seara în departamentul Hauts-de-Seine, dintre care 11 la Nanterre.

Prefectura de poliție din Paris a emis un ordin care autorizează „capturarea, înregistrarea și transmiterea de imagini cu ajutorul dronelor” în Nanterre, a doua zi după moartea lui Nahel.

Un ofițer de poliție din Paris a împușcat mortal un adolescent care nu a oprit în timpul unui control în trafic, declanșând proteste în suburbie. Tânărul de 17 ani se afla în suburbia pariziană Nanterre când a fost împușcat de un ofițer după ce nu a oprit pentru un control în trafic, au declarat procurorii.

Citește și