• Madonna, în vârstă de 64 de ani, și-a amânat turneul său de celebrare a celei de-a 40-a aniversări din cauza unei infecții bacteriene grave care a necesitat internarea la terapie intensivă.
  • Managerul vedetei, Guy O’Seary, a confirmat că starea ei de sănătate se îmbunătățește, dar ea va continua să primească îngrijiri medicale pentru o recuperare completă.
  • Ca urmare, toate angajamentele, inclusiv turneul programat inițial, vor fi suspendate.

Madonna și-a amânat turneul mondial după ce s-a îmbolnăvit și a stat câteva zile la terapie intensivă, scrie BBC.

Managerului vedetei, Guy Oseary, a declarat: ,,Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătățește, însă este încă sub îngrijire medicală. Se așteaptă o recuperare completă. În acest moment va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul. Vom împărtăși mai multe detalii cu voi imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate. „

Potrivit publicației Page Six, fiica cea mare a Madonnei, Lourdes Leon, în vârstă de 26 de ani, a rămas alături de ea pe toată durata spitalizării.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Vedeta în vârstă de 64 de ani trebuia să înceapă turneul ,,Celebration” pe 15 iulie urmând să se desfășoare până pe 30 ianuarie 2024.

Acesta ar fi fost cel de-al 12-lea turneu de concerte al cântăreței, care urma să includă orașe din America de Nord și Europa, cu un total de 84 de spectacole programate.

Citește și

Suedia construiește un întreg cartier al orașului Stockholm din lemn pentru a „arăta ce se poate”. Când va fi gata proiectul?

STUDIU. Persoanele în vârstă cu un miros slab ar putea suferi de depresie. Ce spun cercetătorii

VIDEO. Joe Biden a confundat Irakul cu Ucraina de două ori în ultimele 24 de ore. Ce spune președintele SUA despre Putin