• Monica Bellucci a confirmat că are o relație cu regizorul Tim Burton și a vorbit despre dragostea ei pentru el.
  • Cei doi lucrează împreună la filmul „Beetlejuice 2″, iar producția a început deja la Londra.
  • Bellucci și Burton au fost văzuți petrecând timp împreună în diferite ocazii și au fost fotografiați sărutâandu-se în fața hotelului The Ritz Paris de Ziua Îndrăgostiților.

Monica Bellucci, în vârstă de 58 de ani, a confirmat că are o relație cu celebrul regizor Tim Burton, în vârstă de 64 de ani, într-un interviu pentru revista ELLE. Actrița a vorbit despre dragostea ei pentru Burton și despre fericirea de a-l fi întâlnit.

View this post on Instagram

A post shared by ELLE (@ellefr)

„Ce pot să spun… mă bucur că l-am întâlnit pe acest bărbat, în primul rând”, a declarat Bellucci.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Este una dintre acele întâlniri care se întâmplă rar în viață… Îl cunosc pe om, îl iubesc, iar acum îl voi cunoaște pe regizor, începe o altă aventură”.

Cei doi lucrează în prezent împreună la filmul „Beetlejuice 2″, regizat de Burton, iar producția a început deja la Londra. Bellucci a evidențiat admirația și respectul pe care le are pentru Burton, spunând: „Îl iubesc pe Tim… Și am un mare respect pentru Tim Burton”.

Despre munca regizorului, actrița a spus: „Iubesc această lume de vis în care monștrii sunt amabili, ca și cum am putea transforma aspectele noastre întunecate în ceva luminos, iertător. Filmele lui Tim Burton vorbesc mult despre asta”.

Monica Bellucci a fost distribuită în filmul „Beetlejuice 2″ în luna mai, iar data de lansare a filmului în cinematografe este programată pentru 6 septembrie 2024.

Actrița și regizorul s-au întâlnit pentru prima dată pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes în 2006, iar în octombrie anul trecut, Bellucci i-a oferit lui Burton un premiu pentru întreaga carieră la Festivalul de Film Lumière din Franța.

După mai bine de 15 ani, în februarie anul trecut, cei doi au fost fotografiați împreună în Madrid, iar în aceeași perioadă au fost surprinși sărutându-se în fața hotelului The Ritz Paris de Ziua Îndrăgostiților.

Monica Bellucci și-a încheiat căsnicia cu Vincent Cassel în august 2013. Cuplul are împreună două fiice, pe Deva, în vârstă de 18 ani, și pe Léonie, în vârstă de 12 ani.

Tim Burton a avut o relație de lungă durată cu Helena Bonham Carter, între anii 2001 și 2014, iar cei doi au doi copii împreună, pe Billy, în vârstă de 19 ani, și pe Nell, în vârstă de 15 ani.

Citește și: