• Regele, care a fost el însuși diagnosticat cu cancer, este în cel mai apropiat contact cu iubita sa noră”, se arată într-o scurtă declarație.
  • Sprijinul s-a revărsat pentru prințesă, care și-a descris diagnosticul drept un șoc imens” într-un videoclip publicat vineri.
  • Kate Middleton a suferit o operație abdominală planificată acolo în ianuarie, iar regele a fost internat pentru o procedură corectivă” pentru o prostată mărită.

Regele Charles al III-lea este atât de mândru de Kate pentru curajul ei” de a vorbi despre tratamentul împotriva cancerului, a declarat Palatul Buckingham, scrie BBC.

Regele, care a fost el însuși diagnosticat cu cancer, este în cel mai apropiat contact cu iubita sa noră”, se arată într-o scurtă declarație. Sprijinul s-a revărsat pentru prințesă, care și-a descris diagnosticul drept un șoc imens” într-un videoclip publicat vineri.

Ea a fost supusă unei chimioterapii preventive de la sfârșitul lunii februarie. Prințesa a spus că au fost câteva luni incredibil de grele” pentru familia ei, dar că se simte bine și devine mai puternică în fiecare zi”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Vestea ei vine la șase săptămâni după ce regele Charles și-a întrerupt aparițiile publice în urma unui diagnostic de cancer la rândul său. Cei doi au fost tratați pentru scurt timp la spitalul privat London Clinic în același timp.

Kate Middleton a suferit o operație abdominală planificată acolo în ianuarie, iar regele a fost internat pentru o procedură corectivă” pentru o prostată mărită.

Majestatea Sa este atât de mândru de Kate pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o”, a declarat Palatul Buckingham.

Regele Charles și regina Camilla, care au fost informați de veștile despre starea de sănătate a prințesei înainte de anunțul de vineri, au declarat că vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă”.

Citește și