• Departamentul de poliție din New York a precizat că nu au existat arestări, răniți sau coliziuni raportate.
  • „Numeroși fotografi le-au îngreunat transportul” marți seara Ducilor de Sussex.
  • „Sarcina mea ca prim-ministru este să mă asigur că toată lumea se simte în siguranță în țara noastră. De aceea am pus pe străzi 20.000 de polițiști în plus”, a spus Rishi Sunak.

Rishi Sunak a declarat că „mașinile în New York nu sunt chiar prioritatea mea”, după ce echipa Ducelui și Ducesei de Sussex a declarat că a evitat o „urmărire aproape catastrofală” în orașul american. Harry și Meghan au fost urmăriți de paparazzi după ce au participat la o ceremonie de decernare a unor premii alături de mama ducesei, Doria Ragland, potrivit unui purtător de cuvânt al cuplului, scrie The Independent.

Departamentul de poliție din New York a precizat că nu au existat arestări, răniți sau coliziuni raportate, dar a spus că „numeroși fotografi” le-au „îngreunat transportul” marți seara.

Premierul a declarat că „nu are cunoștință de un anumit incident în cauză” și a încercat să discute despre politicile sale interne în timpul unui interviu acordat BBC în Japonia, unde participă la un summit G7. Presat dacă are simpatie față de o posibilă invazie a vieții private sau a siguranței, Sunak a spus: „Cred că, la fel ca noi toți, vrem să ne asigurăm că ne desfășurăm viața de zi cu zi în siguranță și securitate”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Sarcina mea ca prim-ministru este să mă asigur că toată lumea se simte în siguranță în țara noastră. De aceea am pus pe străzi 20.000 de polițiști în plus. Este motivul pentru care le dăm puterile necesare pentru a aborda lucruri precum infracțiunile cu cuțite.” Rishi Sunak a spus că incidentul în discuție a avut loc în SUA: „Mașinile din New York nu sunt cu adevărat prioritatea mea sau responsabilitatea mea. Ceea ce este prioritatea și responsabilitatea mea este siguranța oamenilor acasă.”

Într-o declarație de miercuri, un purtător de cuvânt al lui Harry și Meghan a declarat că cei doi și mama lui Meghan „au fost implicați într-o urmărire de mașină aproape catastrofală din partea unui cerc de paparazzi foarte agresivi”.

Citește și: