• Turiștii români sunt atenționați să nu călătorească în Spania.
  • Zona insulei Tenerife, o destinație de vacanță îndrăgită de români, este cuprinsă de incendii.
  • Autoritățile spaniole au dispus evacuarea a întregii zone de coastă din estul insulei Tenerife.

Turiștii români sunt atenționați să nu călătorească în Spania. Asta recomandă Ministerul Afacerilor Externe. Atenționarea a fost emisă în urma incendiilor tot mai întinse din mai multe zone. Drumurile au fost închise și cinci sate au fost evacuate. Zona insulei Tenerife, o destinație de vacanță îndrăgită de români, este cuprinsă de incendii.

Acum au izbucnit incendii de vegetație în zona comunelor Arafo și Candelaria. Autoritățile spaniole au dispus evacuarea a întregii zone de coastă din estul insulei Tenerife. Este important ca persoanele care locuiesc sau călătoresc acolo să iasă doar dacă este nevoie și să își aleagă cu atenție rutele de călătorie și, dacă se poate, să plece din zonă cât mai repede.

Cetățenii români, dacă simt că se află în pericol, să sune imediat la o linie de urgență a Ministerului Afacerilor Externe. Este vorba de Consulatul General de la Madrid, 0034669362202, dar site-urile Ministerului Afacerilor de Externe de la București și de la Madrid sunt permanent actualizate. Există informații noi acolo, iar toți cei care vor să plece sau sunt deja acolo trebuie să se uite neapărat în mod regulat la aceste site-uri.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și