• Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a fost transportat la spital după sosirea sa la Summitul G20 de la Bali, au anunţat luni autorităţile indoneziene.
  • Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a negat știrea
  • Associated Press, citând oficiali indonezieni, a afirmat că Lavrov a fost dus la spital după ce a ajuns pe insula Bali pentru un summit al Grupului celor 20.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a fost transportat la spital după sosirea sa la Summitul G20 de la Bali, au anunţat luni autorităţile indoneziene.

UPDATE:

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a negat luni un raport al Associated Press potrivit căruia ar fi fost dus la spital cu o afecţiune cardiacă, certându-i pe jurnaliştii occidentali pentru ceea ce el a catalogat drept o relatare falsă.

Associated Press, citând oficiali indonezieni, a afirmat că Lavrov a fost dus la spital după ce a ajuns pe insula Bali pentru un summit al Grupului celor 20, potrivit Reuters.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

„Aceasta, desigur, este culmea falsului” , a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zakharova.

,,Acesta este un fel de joc care nu este nou în politică„, a spus Lavrov, în vârstă de 72 de ani, cu un zâmbet ironic. „Jurnaliştii occidentali trebuie să fie mai sinceri – trebuie să scrie adevărul” .

Guvernatorul din Bali a declarat că Lavrov se află într-o stare de sănătate bună şi că a fost la spital pentru un control.