• Secret Service nu știe cum a ajuns cocaina la Casa Albă, a închis ancheta.
  • Drogurile au fost găsite în biblioteca de la Casa Albă, la începutul lui iulie.
  • Surse din Serviciile Secrete au declarat pentru Fox News că anul trecut, în iulie și septembrie, a fost găsită și marijuana în reședința președintelui american.

Secret Service nu știe cum a ajuns cocaina la Casa Albă. A închis ancheta, după ce a încercat să găsească amprente suspecte, ADN sau imagini în biblioteca președinției americane, dar nu a găsit nimic, scrie BBC. Drogurile au fost găsite la începutul lunii iulie, în timp ce Joe Biden nu se afla la Casa Albă.

Zona în care punga cu droguri a fost găsită este una deschisă publicului, dar care are, totuși, restricții, nu este permis accesul cu telefoane sau alte gadgeturi personale.

Închiderea anchetei a fost criticată de mai mulți senatori republicani, care cer demisii în urma incidentului și controale de securitate sporite.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

”Ce fel de oameni aduce Joe Biden la Casa Albă? Când era în funcție președintele Trump nu am avut scandaluri atât de mari.”, a spus reprezentanta republicană Lauren Boebert, la Fox News.

Potrivit unor surse din Secret Service ale televiziunii americane, la Casa Albă a fost găsită și marijuana, de două ori anul trecut, în iulie și în septembrie. Drogurile au fost confiscate și distruse.

”Nimeni nu a fost arestat în aceste incidente, cantitatea de marijuana nu a depășit pragul pentru a fi aduse acuzații, districtul Columbia a decriminalizat posesia.”, s spus purtătorul de cuvânt al Secret Service.

Citeste si

După substanțele interzise, americanii analizează dacă Biden a adus decența la Casa Albă. Cum este văzut președintele american

Cocaină la Casa Albă. Serviciile Secrete ale SUA cercetează prezența drogurilor la reședința lui Joe Biden

Donald Trump spune că drogurile găsite la Casa Albă ar putea aparține lui Joe sau Hunter Biden. Reacția Casei Albe