• Donald Trump a susținut despre cocaina găsită duminică la Casa Albă că ar aparține fiului președintelui Joe Biden, Hunter.
  • Fostul președinte a mai spus, într-o postare pe rețelele sociale, că avocatul Jack Smith, ar fi putut aduce drogurile la Casa Albă.
  • Testele secundare de laborator au confirmat că substanța sub formă de pulbere albă este cocaină.

Donald Trump a aflat despre prezența cocainei la Casa Albă și nu a ezitat să răspundă. Printr-o postare pe rețelele sociale, fostul lider american susține că substanța îi aparține fiului președintelui Biden, Hunter, scrie Daily Mail.

Fostul președinte a sugerat, de asemenea, că drogurile ar putea fi fost aduse de Jack Smith, consilierul special al Departamentului de Justiție, care conduce ancheta privind gestionarea de către Trump a documentelor clasificate.

View this post on Instagram

A post shared by RapTV (@rap)

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

„Chiar crede cineva că Cocaina găsită în Aripa de Vest a Casei Albe, foarte aproape de Biroul Oval, este destinată consumului altcuiva decât lui Hunter & Joe Biden”, a spus Trump în postarea sa despre incident.

„A fost văzut Deranjatul Jack Smith, procurorul special nebun, care îl urăște pe Trump, în zona Cocainei?” a întrebat Trump. „Mie mi se pare că este un drogat!”.

Serviciile secrete americane (USSS) au refuzat miercuri să comenteze pentru DailyMail.com ancheta în curs, dar au confirmat că pudra albă a fost găsită într-o „zonă de lucru din cadrul Aripei de Vest” a Casei Albe. Cocaina a fost descoperită într-o pungă mică, cu fermoar, într-o zonă de depozitare din Aripa de Vest.

Răspunsul Casei Albe

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a speculat, de asemenea, în timpul unui briefing de presă de miercuri, că drogul ar putea aparține mai multor persoane, având în vedere că Aripa de Vest este „foarte circulată”.

„După cum știți, președintele și prima doamnă și familia lor nu au fost aici în acest weekend. După cum ați relatat cu toții și după cum știți, au plecat vineri și s-au întors abia ieri. Locul în care a fost descoperit acest lucru este o zonă intens circulată, unde mulți vizitatori de la Casa Albă, din Aripa de Vest, ar trebui să fiu și mai precis, din Aripa de Vest trec prin această zonă”, a declarat aceasta.

„Când vine vorba de vizitatorii din Aripa de Vest, aceștia vin din mai multe motive. Evident, avem tururi ale Aripii de Vest care au loc aici, în campus. Acestea au loc în special în ultimele două zile. Au loc vineri, au loc sâmbătă și duminică. Nu au loc atunci când este o sărbătoare federală, cum a fost ieri. Nu a existat niciun tur al Aripei de Vest. Și, de asemenea, atunci când are loc un eveniment important la Casa Albă”,a mai adăugat Karine.

Unii legislatori republicani au sugerat că Hunter, fiul dependent de cocaină al lui Biden, în vârstă de 52 de ani, ar fi sursa. Un agent al Serviciilor Secrete a găsit duminică seara o substanță sub formă de pudră albă. Descoperirea a dus la evacuarea Casei Albe.

Citește și