• În urma descoperirilor de substanțe interzise și a activiștilor topless, americanii analizează dacă Biden a adus decența la Casa Albă.
  • Biden a scris pe Twitter în timpul alegerilor prezidențiale din 2020 că „trebuie să restabilim onoarea și decența Casei Albe”
  • În cadrul unui interviu, Ashli, a spus că nu crede că Biden susține decența: „El încă nu luptă pentru ceea ce este corect în acest moment”.

În urma descoperirilor de substanțe interzise și a activiștilor topless, americanii analizează dacă Biden a adus decența la Casa Albă, scrie Fox News. Americanii s-au gândit dacă președintele Biden a îndeplinit cererea sa de „onoare și decență” la Casa Albă, după descoperirea cocainei în aripa de vest și după ce activiștii au mers topless pe South Lawn.

Biden a scris pe Twitter în timpul alegerilor prezidențiale din 2020 că „trebuie să restabilim onoarea și decența Casei Albe”. Între timp, în weekend, cocaină a fost găsită într-o parte a Casei Albe pe care vizitatorii nu o pot accesa decât dacă realizează un tur ghidat.

„În ceea ce privește cocaina, ar fi putut ieși din buzunarul oricărui oaspete care intră”, a spus un american în cadrul unui interviu pentru Fox News. „Nu am văzut niciun videoclip care să arate că a venit de la un angajat sau de la vreun membru al familiei”.

În iunie, Biden s-a confruntat cu critici după ce activiștii transgender au mers topless la un eveniment Pride Month organizat la Casa Albă. Administrația a numit incidentul „nepotrivit și lipsit de respect”.

Sursă: Fox News

Dominique a spus că el crede că Biden respectă Casa Albă, dar „și-a pierdut coloana vertebrală” făcând acest lucru. „Cred că trebuie să facă un pic mai mult zgomot”, a adăugat el.

Ashli a spus că nu crede că Biden susține decența. „El încă nu luptă pentru ceea ce este corect în acest moment”, a spus ea.

Biden este cu un pas înainte comparativ cu fostul președinte Trump

„În comparație cu președintele anterior, el deține un nivel de profesionalism atunci când se adresează altora”, a spus ea. „Este atent la alegerea cuvântului său și este atent la modul în care alții îi pot percepe acțiunile.”

Sursă: Sky News

Citește și