• Austin „a fost supus unei proceduri „chirurgicale minim invazive numite prostatectomie pentru a trata și vindeca cancerul de prostată”, a precizat Pentagonul.
  • Prognosticul său este bun, a precizat Pentagonul.
  • Oficiali de rang înalt din administrație și din domeniul apărării nu au fost informați timp de câteva zile despre spitalizarea lui Austin.

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a fost supus unei intervenții chirurgicale minim invazive pe 22 decembrie, după ce o evaluare de laborator a identificat un cancer de prostată, a anunțat marți Walter Reed National Military Medical Center, scrie Reuters.

„La 22 decembrie, după consultarea cu echipa sa medicală, a fost internat la Walter Reed National Military Medical Center și a fost supus unei proceduri chirurgicale minim invazive numite prostatectomie pentru tratarea și vindecarea cancerului de prostată”, a precizat Pentagonul într-un comunicat.

Cancerul său a fost „diagnosticat la timp și prognosticul său este excelent”.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

Anunțul a fost făcut după ce mai mulți legislatori au început să se întrebe de ce Austin a fost spitalizat și de ce Pentagonului i-a luat patru zile pentru a-l informa pe președintele Joe Biden și cinci zile pentru a informa publicul. Oficiali de rang înalt din administrație și din domeniul apărării nu au fost informați timp de câteva zile despre spitalizarea lui Austin.

Citește și