• Legea statului Tennessee interzice pulverizarea intenționată a substanțelor chimice
  • Proiectul de lege urmează să fie discutat în Camera Reprezentanților
  • Dârele albe observate în urma avioanelor care zboară la înălțimi mari au devenit subiectul unei teorii conspiraționiste foarte populare

Legea adoptată de Senatul statului Tennessee interzice explicit „pulverizarea, eliberarea sau dispersia intenționată, prin orice mijloace, a substanțelor chimice sau a celor care conțin produse chimice”. Această inițiativă legislativă a fost criticată pentru că alimentează teoria conspirației. Poate te întrebi care dintre ele.. Ei bine, cea cunoscută sub numele de „chemtrails” sau „dâre albe de pe cer”, conform informațiilor furnizate de The Guardian.

Având în vedere majoritatea republicană din Senatul statului Tennessee, proiectul de lege urmează să fie discutat în Camera Reprezentanților, care este și ea predominant republicană. Apoi, va fi trimis guvernatorului republican al statului Tennessee pentru aprobare. Proiectul de lege adoptat nu menționează explicit termenul „chemtrails”, însă acesta se referă la „pulverizarea de substanțe chimice în atmosferă”, asociată cu teoria conspirației. Interesul pentru acest proiect de lege a fost manifestat și de un senator din Pennsylvania, Doug Mastriano, care intenționează să inițieze o propunere similară pentru a „asigura că cerul de deasupra Pennsylvaniei va fi bine protejat în viitor”.

Dâre albe – Teoria conspirației?

Dârele albe observate în urma avioanelor care zboară la înălțimi mari au devenit subiectul unei teorii conspiraționiste foarte populare în medii care promovează idei precum fabricarea virusului COVID în laboratoare și efectele negative ale vaccinurilor. Această teorie, cunoscută sub denumirea de „chemtrails”, sugerează că anumite urme, aparent de condens, ar conține substanțe chimice sau biologice, dispersate intenționat în secret în cadrul unor programe guvernamentale clandestine. Conform teoriei, conspiraționiștii susțin că anumite aeronave ar fi implicate în pulverizarea de substanțe chimice, în special aluminiu și bariu.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Citește și