• Miniștrii cabinetului Cîțu au fost imunizați miercuri cu prima doză de vaccin
  • Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost protagonistul unui moment amuzant
  • S-a prezentat la vaccinare îmbrăcat cu o cămașă specială, care a avut un fel de „buzunar pentru vaccinare”, atașat pe mânecă

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a venit la Spitalul Militar îmbrăcat cu o cămașă specială, prevăzută cu un fel de „buzunar pentru vaccinare”, amplasat pe mânecă.

Cămașa avea pe brațul stâng, acolo unde urma să fie injectat cu vaccinul anti-COVID, un buzunar detașabil cu scai, care să permită accesul rapid la braț, fără a mai fi nevoie ca ministrul să se dezbrace de cămașă.

Cămașa dvs. seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!” – i-a spus asistenta care l-a vaccinat pe Sorin Cîmpeanu.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Ministrul Educației le-a explicat colegilor surprinși de invența lui, faptul că obiectul vestimentar inedit îl are de mai mult timp, fiind nevoit să facă mai multe vaccinuri pentru boli rare, deoarece a călătorit în câteva state exotice.

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. Așa cum s-a întâmplat și în cazul președintelui Klaus Iohannis, prezența ministrului Cîmpeanu nu a fost ignorată de utilizatorii rețelelor de socializare, care au stârnit valuri de comentarii amuzante pe seama acestuia.

Atunci cănd știi că toți te vor compara cu Iohannis”, „Și-o rupt cămeșa?”, „Ce cămașă specială!”, „Ținuta prin care eviți ca internetul să râdă de tine ca n-ai mușchi, că te-ai bronzat ca tractoristul sau te-ai epilat să dai bine în poze”, au fost câteva dintre reacțiile oamenilor.