• Statuia lui Margaret Thatcher a fost vandalizată pentru a doua oară, la doar două săptămâni după ce a fost demolată în ziua în care a fost instalată
  • Statuia, din Grantham, Lincolnshire, a fost instalată cu doar câteva săptămâni în urmă și acesta este deja al doilea incident de vandalism.
  • Ofițerii spun că au descoperit că gardul din jurul statuii a fost vopsit cu spray graffiti și se crede că statuia n-a fost afectată.

Statuia lui Margaret Thatcher a fost vandalizată pentru a doua oară, la doar două săptămâni după ce a fost demolată în ziua în care a fost instalată, scrie BBC.

Sculptura de 300.000 de lire sterline a fostului prim-ministru a fost stropită cu vopsea, declanșând o anchetă a poliției.

Statuia, din Grantham, Lincolnshire, a fost instalată cu doar câteva săptămâni în urmă și acesta este deja al doilea incident de vandalism.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

În ziua în care a fost instalată, un bărbat a aruncat cu ouă asupra sculpturii, ceea ce a dus la amendarea lui.

Imaginile celui mai recent incident arată vopsea roz pulverizată pe spatele și pe partea laterală a statuii. Poliția din Lincolnshire a confirmat că investighează cazul.

Declarația ofițerilor este: „Ieri, chiar înainte de ora 23.15, am primit rapoarte despre o persoană de pe camerele de supraveghere care se află în mod suspect în apropierea statuii.

Ofițerii spun că au descoperit că gardul din jurul statuii a fost vopsit cu spray graffiti și se crede că statuia n-a fost afectată.

Ofiterii mai adaugă că „o anchetă este în desfășurare”.

Joi, poliția a declarat că a amendat un bărbat de 59 de ani în pentru că a aruncat cu ouă în statuie.