• William Barr, procurorul general al Statelor Unite, a spus că nu a existat o fraudă atât de mare la urne încât să producă o schimbare majoră
  • Barr, aliat al lui Trump în ultimii ani, a precizat că FBI și procurorii au analizat plângerile venite până acum privind nereguli
  • Michael Balsamo, jurnalist Associated Press: „Contrazice direct ce am auzit de la președinte și de la aliații lui

Încă un soldat loial al lui Trump abandonează lupta. William Barr, procurorul general al Statelor Unite, a spus că nu a existat o fraudă atât de mare la urne încât să producă o schimbare majoră.

Barr, aliat al lui Trump în ultimii ani, a precizat că FBI și procurorii au analizat plângerile venite până acum privind nereguli, dar că situațiile găsite au fost punctuale. Procurorul general a făcut afirmațiile într-un interviu pentru Associated Press.

Michael Balsamo, jurnalist Associated Press: „Contrazice direct ce am auzit de la președinte și de la aliații lui, care au spus că a existat o asemenea fraudă. Este neclar dacă procurorul general a discutat aceste lucruri cu președintele.“

Trump este la curent. Iar Rudy Giuliani și restul echipei juridice a președintelui au contra-atacat. „Au contestat afirmațiile procurorului general. Ei cred că au prezentat acuzații substanțiale“, spune Michael Balsamo, jurnalist Associated Press.

Dar Barr nu s-a întors complet împotriva lui Trump. În același interviu, a dezvăluit că în octombrie, procurorul care investighează originea scandalului Trump-Rusia a fost făcut procuror special. Asta înseamă că va fi greu de concediat de către Biden.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

În presă au apărut deja dovezi că portretizarea lui Trump ca agent rusesc a fost doar o strategie de campanie a lui Hillary Clinton. Mai mult, Biden ar fi știut de situație.