• În ultimul său discurs, Donald Trump și-a arătat aprecierea față de Melania.
  • Pe parcursul celor 4 ani, cei doi au afișat mai mult refuz, decât dragoste.
  • Melania este a treia soție a lui Donald Trump.

Plecarea lui Donald Trump de la Casa Albă a venit la pachet cu foarte multe momente inedite. Parcă după 4 ani a învățat să fie mai atent și drăgăstos.
Puține au fost momentele în care fostul președinte și-a arătat iubirea public fața de Melania. Dar a făcut-o în ultimul lui discurs în calitate de președinte.

„A fost ceva foarte special, am făcut foarte multe. Prima doamnă, atât de delicată și frumoasă, și-a îndeplinit misiunea. Ce am făcut noi a fost uimitor, am reconstruit armata SUA. Dacă nu începea pandemia am fi avut cifre la niveluri record, deja am avut cifre pe care nu le-a mai văzut America”, a declarat președintele republican.


Nu chiar atât de populară pe cât o spune Trump. Pentru că dacă ne referim la asta în rândul primelor doamne ale Americii, sondajele o situează undeva la coada clasamentului pe Melania.

Melania Trump: „Să fiu Prima voastră Doamnă a fost o mare onoare. Vă mulțumesc pentru dragoste și suport. O să fiți în gândurile și rugăciunile mele. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.”

Dar știi și tu că soții Trump nu trăiesc o căsnicie ca-n povești. Nu de puține ori au fost momentele în care Melania a refuzat să-l ia de mână, chiar dacă toate camerele erau țintite asupra lor.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
FACI CA TRENUL!
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
NU MAI BĂGA LA GHIOZDAN!