• Trump promite să nu renunțe „niciodată” la candidatura prezidențială pe fondul acuzațiilor penale.
  • De asemenea, Trump pune sub semnul întrebării posibilitatea ca democratul Joe Biden să se înscrie în cursa din 2024 .
  • Fostul președinte american Donald Trump a promis că „nu va renunța niciodată” la cursa pentru Casa Albă de la anul.

Republicanul Donald Trump, care se confruntă cu 34 de capete de acuzare în New York pentru presupusele sume de bani plătite în secret unei actrițe de filme pentru adulți, i-a declarat prezentatorului Fox News, Tucker Carlson, că nimic nu l-ar împiedica să candideze, nici măcar o condamnare. „Nu aș renunța niciodată”, a spus el. „Nu este treaba mea. Nu aș face-o”.

Trump, în vârstă de 76 de ani, în primul său interviu de când a fost arestat și i s-au luat amprentele digitale săptămâna trecută, a pus la îndoială faptul că președintele democrat Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, ar fi în cursa din 2024, scrie Al Jazeera.

„Pur și simplu nu-l văd pe Biden reușind din punct de vedere fizic sau mintal. Nu văd așa ceva”. Trump și alți republicani de rang înalt au pus în mod repetat la îndoială capacitatea mintală a lui Biden.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Sursele de dreapta, precum Fox News, subliniază în mod frecvent gafele sale verbale și momentele în care pare să-și fi pierdut șirul gândurilor.

În timpul interviului său, Trump a profitat de asemenea de ocazie pentru a descrie sprijinul imens pe care susține că l-a primit în sala de judecată, spunând că atunci când a ajuns acolo, „oamenii plângeau”, „Oamenii care lucrează acolo, care lucrează acolo în mod profesionist… plângeau. Spuneau că îmi pare rău”, i-a spus el lui Carlson.


De-a lungul propriei sale președinții, trustul Fox i-a oferit lui Trump un forum necritic pentru a-și exprima nemulțumirile, comandantul-șef de atunci apelând uneori neanunțat la emisiuni și vorbind îndelung cu prezentatorii.

Relația s-a răcit după înfrângerea lui Trump în fața lui Biden la urnele de vot în 2020, dar a crescut din nou în mod constant pe măsură ce se încălzește competiția pentru nominalizarea republicană.

Citește și:

23 de meme-uri și glume despre arestarea lui Donald Trump. Ce a distribuit fiul fostului președinte

VIDEO. Președintele Biden recunoaşte că vrea să candideze din nou la preşedinţia SUA în 2024

RAPORT. Influencerii ar putea primi propria lor sală de ședințe la Casa Albă. Cum vrea Joe Biden să atragă alegători mai tineri