• Un bărbat din New York a căzut într-o groapă plină cu șobolani
  • Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere
  • Familia bărbatului a vorbit despre incidentul care l-a traumatizat pe acesta

Un bărbat din New York a fost victima asfaltului, la propriu, după ce trotuarul a cedat pur și simplu sub el în timp ce aștepta autobuzul. Ce a pățit apoi parcă e desprins din scenariul unui film horror, pentru că groapa adâncă de aproape 5 metri în care a căzut era plină cu șobolani, scrie BBC.

Leonard Shoulders a fost captiv aproximativ 30 de minute, timp în care a trecut prin clipe de coșmar. „Șobolanii se plimbau pe el și nu se putea mișca. Nu a vrut să strige pentru că îi era teamă că îi vor intra șobolanii în gură“, povestește fratele său, Greg White.

Momentul în care bărbatul a căzut în groapă a fost surprins de o cameră de supraveghere. Un martor mărturisește: „M-am uitat în jos și el își mișca doar mâna“.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

Pompierii au ajuns la fața locului și au reușit să îl scoată pe Leonard din groapă. Apoi a fost transportat la spitalul St. Barnabas, el fiind rănit la mâini, picioare și față.

Este traumatizat. A spus că s-a prăbușit deodată, iar resturile cădeau și îl loveau în cap“, mărturisește mama lui, Cindy White.